woensdag 31 juli 2013

Oud & nieuw weblog

Een memorabel moment. Vandaag is de laatste dag dat ik blog. Via Blogspot, dan. Al enige tijd ben ik bezig met mijn eigen website www.fritstromp.nl. Via die site zal ik nu verder gaan bloggen. Ik zal gaan bloggen in drie categorie├źn.
Allereerst ga ik verder met Modern Times, de titel van dit blog. Hierop zal ik over mijn eigen leven blijven vertellen, maar ook commentaar geven op de maatschappij. Of nou ja, commentaar? Misschien is het beschrijven van de maatschappij een betere formulering.
Verder zal ik af en toe iets plaatsen van mijn alter ego Ds. Van Zanten. Dit ‘personage’ is ontstaan binnen Project Beerze, waar ik verschillende functies heb gehad. Via Ds. Van Zanten zal ik wat meer religieuze berichten plaatsen. Zoals onder meer Bijbelstudies.
En dan is er nog mijn nieuwsblog JournalistFrits.nl. Ook dit blog is vanaf nu dus ondergebracht onder mijn nieuwe website. De journalistiek is toch het beroep waarvoor ik ben opgeleid, nietwaar?
Vandaag dus nog eenmaal dit blog, vanaf morgen dus FritsTromp.nl.

4 opmerkingen:

 1. ik las ooit een tekst die u schreef i.v.m. de Dylansong 'Ain't talkin' maar kan die niet meer terugvinden op het net. Is de tekst nog ergens beschikbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Tommy,

  De tekst is zeker nog beschikbaar. Als u me mailt op fritstromp [at] gmail.com, stuur ik u de tekst toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Friets Tromp, Leuke verhaal over het inloop Achter de hoven in Leeuwarden. na vele jaren als gast mag ik daar niet meer komen. Een reden daarvoor is niet gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag zorgwekkend, jammer dat je niet meer bij de Inloop mag komen. Heb je inmiddels een andere inloop gevonden? Volg je mijn nieuwe blog ook? Groet, Frits

  BeantwoordenVerwijderen