maandag 17 oktober 2011

Hansie Kraay jr.

Hansie Kraay jr. zit regelmatig bij de tv-uitzendingen van Voetbal International. Dat is zijn groot recht, omdat hij als trainer en oud-voetballer best verstand heeft van voetbal. Vanwege zijn contract bij SBS, mag hij maar eens per maand aanschuiven bij Wilfred Genee en Johan Derksen aanschuiven.
Maar ondanks zijn expertise, lijkt Hansie alleen maar aanwezig te zijn om afgezeken te worden. Zowel Genee als Derksen nemen hem alleen maar te grazen. Altijd zijn er vervelende, snerende opmerkingen richting de kleine Kraay. Het gaat lang niet altijd over Kraay’s voetbalkennis, maar over randzaken (zoals de oude Kraay of FC Lienden).
Natuurlijk, ik vind het niet sjiek van het presenterende duo. Tegelijk is het de vraag waarom Hansie elke keer toch komt opdraven. Als je weet dat je door het slijk wordt gehaald, waarom ga je er dan heen? Dan heb je toch wel iets anders te doen?
Als ik Hans Kraay jr. was, zou ik elke maandagavond voetbaltrainen geven. Want dat is wat hij goed kan. Beter dan het zijn van televisie-persoonlijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten